Vorige | Volgende

Antwerpsestraat 18 'S-GRAVENHAGE

Huurprijs vanaf € 1.800 per maand

Makelaar voor dit object

Omschrijving

SERVICEVILLA HAESEPARK IS EEN PARTICULIERE WOON-ZORGORGANISATIE DIE PERSOONLIJKE ZORG EN PROFESSIONELE DIENSTVERLENING OP MAAT AANBIEDT AAN OUDEREN IN EEN ZEER KLEINSCHALIGE EXCLUSIEVE VILLA VAN ALLEEN MAAR ZES appartementen. HET CONCEPT In geborgenheid oud worden in een groot(s) huis. Wonen in een gezellige, kleinschalige omgeving met 24-uurs aanwezigheid van onze professionele dienstverlening,...

Kenmerken

Soort woning
Villa
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
-1906
Ligging
Aan park

Omschrijving

SERVICEVILLA HAESEPARK IS EEN PARTICULIERE WOON-ZORGORGANISATIE DIE PERSOONLIJKE ZORG EN PROFESSIONELE DIENSTVERLENING OP MAAT AANBIEDT AAN OUDEREN IN EEN ZEER KLEINSCHALIGE EXCLUSIEVE VILLA VAN ALLEEN MAAR ZES appartementen.

HET CONCEPT
In geborgenheid oud worden in een groot(s) huis. Wonen in een gezellige, kleinschalige omgeving met 24-uurs aanwezigheid van onze professionele dienstverlening, zorg op maat gemaakt.

WONEN
Servicevilla Haesepark biedt zes ruime exclusieve appartementen voor senioren in kleinschalig project met allure. wij streven naar de voortzetting van het wooncomfort dat u gewend bent, in de authentieke, exclusieve villa aan het Belgisch plein. Uiteraard van alle gemakken voorzien.
Zo woont u in de privacy van uw eigen appartement met uw eigen vertrouwde meubelen in een prachtig en gemeenschappelijk huis.

DE VILLA
Ieder appartement in servicevilla Haesepark beschikt over een eigen woonkamer,slaapkamer en badkamer. U behoudt uw privacy, maar u kunt ook het gezelschap van uw medebewoners opzoeken.
Elk appartement is voorzien van een persoonlijke alarminstallatie waarmee 24 uur per dag hulp kan worden ingeroepen.

DIENSTVERLENING
Om u in staat te stellen uw persoonlijke levensstijl zo lang mogelijk te behouden,bieden wij een groot aantal gemaksdiensten aan.
Dagelijks bereidt onze kok voor u op lokatie met dagverse producten een uitgebreid ontbijt, een lunch, en s avonds een heerlijk diner.
Wij verzorgen onder andere het wassen, drogen en strijken van uw kleding en linnengoed, maar ook de kapper aan huis, fysiotherapie en de pedicure. Ons activiteitenprogramma in de villa is gevarieerd.
U kunt bijvoorbeeld meedoen met de wekelijkse zwembeweging, oefeningen die onder begeleiding gehouden worden in de SPA in onze villa in Wassenaar de Haesekamp.
Daarnaast worden er vaak bijvoorbeeld teken -en schildercursussen gegeven. Dit zijn voorbeelden van activiteiten waaraan bewoners, wanneer zij daar behoefte aan hebben, mee kunnen doen.

OMGEVING
Servicevilla Haesepark is gelegen aan het Belgisch plein op steenworp afstand van het Kurhaus.


U KUNT HIER BLIJVEN WONEN ONGEACHT DE ONTWIKKELING VAN UW BEHOEFTE, OOK AL BENT U BEETJE VERGEETACHTIG OF IETS SLECHTER TER BEEN. WIJ HEBBEN PROFESSIONEEL PERSONEEL DIE DE BEWONERS LIEFDEVOL VERZORGEN. WIJ VERZEKEREN DE BEWONERS VAN PERSOONLIJKE AANDACHT EN BEGELEIDING.
UNIEK EN TOEZICHT 24 UUR, ZEVEN DAGEN IN DE WEEK.


BIJZONDERHEDEN
Het houden van HUISDIEREN is TOEGESTAAN
Zorgkosten van personeel zijn eventueel aftrekbaar

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Waarborgsom
€ 1800

Bouw

Soort woning
Villa
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
800 m²
Bruto inhoud
3.000 m³
Perceeloppervlakte
3.000 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
10
Aantal slaapkamers
6

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Den Haag
Sectie
45
Perceel
566
Oppervlakte
3000 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Aan park

Foto's

Kaart Antwerpsestraat 18 'S-GRAVENHAGE

naar Antwerpsestraat 18 'S-GRAVENHAGE
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand