Vorige | Volgende
Verhuurd

Zinkwerf 45 'S-GRAVENHAGE

Dit bedrijfsobject is onlangs door ons verhuurd

Makelaar voor dit object

Omschrijving

Algemeen Het betreft een op de 2e verdieping zelfstandige kantoorruimte met een eigen entree aan de voorzijde van gebouw. Het object is gelegen op het bedrijventerrein Zichtenburg. Samen met het aangrenzende bedrijventerrein Kerketuinen en Dekkershoek vormen ze een bedrijventerrein van formaat in Zuid-Den Haag. De bedrijvigheid is lokaal en regionaal gericht en heeft een sterke relatie met het...

Kenmerken

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verhuurd
Opp kantoorruimte
280 m²

Omschrijving

Algemeen
Het betreft een op de 2e verdieping zelfstandige kantoorruimte met een eigen entree aan de voorzijde van gebouw. Het object is gelegen op het bedrijventerrein Zichtenburg. Samen met het aangrenzende bedrijventerrein Kerketuinen en Dekkershoek vormen ze een bedrijventerrein van formaat in Zuid-Den Haag. De bedrijvigheid is lokaal en regionaal gericht en heeft een sterke relatie met het Westland.

Adres
Zinkwerf 45 (2544 EC) te Den Haag.

Locatie
De bereikbaarheid met eigen alsmede het openbaar vervoer is goed te noemen. Met eigen vervoer via de A4 en de "Westlandroute" en de ringweg van Den Haag (Lozerlaan) is dit bedrijventerrein snel en zeer goed te bereiken. Tram en bus zijn op loopafstand te bereiken.

Vloeroppervlak
Kantoorruimte ca. 280 m²

Parkeerplaatsen
Op de openbare weg zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Huurprijs
Huurprijs € 69,-- /m² per jaar te vermeerder met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Huurtermijn
In overleg.

Servicekosten:
€ 15,- per m² per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting, als voorschot op basis van nacalculatie, bij vooruitbetaling per maand te voldoen, voor de kosten van de navolgende leveringen en diensten:

-Gasverbruik inclusief vastrecht;
-Elektriciteitsverbruik inclusief vastrecht;
-Onderhoud en periodieke controle verwarmings-/ en luchtbehandelinginstallaties;
-Verbruik water DHZ inclusief vastrecht.

Voorzieningen:
- Vloerbedekking;
- Goederenlift 1000 kg;
- Aluminium systeemplafonds met TL-verlichting;
- Pantry en keukeninstallatie;
- Toiletgroep (gescheiden dames- en herentoilet);
- Brandhaspels;
- Kabelgoten;
- Databekabeling Cat V;
- Te openen ramen, dubbel glas;
- Bumifoon/deuropener;
- Noodtrappenhuizen;
- Uitgebreide elektrische installatie;
- Alarminstallatie.

Aanvaarding:
Aanvaarding in overleg.

Betalingen
Per maandl vooruit te voldoen.

Aanvaarding
Per direct beschikbaar.

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Huurder dient voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties ter verrichten. Indien niet geopteerd kan worden voor BTW belaste verhuur, zal de huurprijs met een nader te bepalen bedrag worden verhoogd.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één (01) jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie ter grootte van drie (3) maanden huurverplichting te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW conform het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in augustus 2008 vastgesteld, alsmede de daarbij behorende algemene bepalingen.

Courtage
Mocht door bemiddeling van DOEN NVM Makelaars B.V. een transactie tot stand komen, zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Bovenstaande projectinformatie mag niet worden beschouwd als aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.. De gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Ten aanzien van de verstrekte gegevens kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden, behoudens voor zover onze beroepsaansprakelijkheidsverzekering in een voorkomend geval aanspraak op uitkering geeft.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
280 m²

Foto's