Vorige | Volgende

Laan van Meerdervoort 271 'S-GRAVENHAGE

Huurprijs € 1.100 per maand

Makelaar voor dit object

Omschrijving

Uiterst representatieve en bijzonder lichte kantoorruimte/winkelruimte aan een van de meest bekende lanen van Den Haag met een leuk front door erker, zeer centraal gelegen ten opzichte van openbaar vervoer en divese winkels, uitvalswegen zoals Utrechtsebaan en de Lozerlaan zijn slechts op 10 autominuten te bereiken. Indeling en omschrijving; royale entree middels hal van ca. 9 m2 met modern toilet,...

Kenmerken

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Opp kantoorruimte
80 m²

Omschrijving

Uiterst representatieve en bijzonder lichte kantoorruimte/winkelruimte aan een van de meest bekende lanen van Den Haag met een leuk front door erker, zeer centraal gelegen ten opzichte van openbaar vervoer en divese winkels, uitvalswegen zoals Utrechtsebaan en de Lozerlaan zijn slechts op 10 autominuten te bereiken.

Indeling en omschrijving; royale entree middels hal van ca. 9 m2 met modern toilet, doorgebroken kamers ensuite en thans in gebruik als 1 kantoorruimte, totaal groot ca. 60 m2, royale moderne keuken aan de achterzijde van ca. 10 m2, verzorgde achtertuin. Kelderruimte ca. 13 m2.

Deze parterre-bedrijfsruimte leent zicht uitstekend voor fysiotherapeuten, detaillisten, adviesbureau's, (kleine) makelaarskantoren, advocaten, administratiebureau's en nog veel meer. Zonder al te veel (eigen) investering is deze ruimte direct te betrekken.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
80 m²
In units vanaf
80 m²
Perceel
100 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1

Foto's