Vorige | Volgende
Verhuurd

Lindelaan 291 RIJSWIJK

Dit bedrijfsobject is door ons verhuurd

Makelaar voor dit object

Omschrijving

Algemeen Het betreft hier een verzorgde winkelruimte met een toiletruimte, pantry en een ruime achteringang voor het laden en lossen van goederen. Door de ligging van de winkel in het buurtwinkelcentrum Ravesteijnplein aan een drukke doorgaande is er sprake van een hoge attentiewaarde. Adres Lindelaan 291, 2282 EW Rijswijk. Locatie De winkelruimte is gelegen op een goede zichtlocatie aan de...

Kenmerken

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelpand
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verhuurd
Opp winkelruimte
130 m²

Omschrijving

Algemeen
Het betreft hier een verzorgde winkelruimte met een toiletruimte, pantry en een ruime achteringang voor het laden en lossen van goederen. Door de ligging van de winkel in het buurtwinkelcentrum Ravesteijnplein aan een drukke doorgaande is er sprake van een hoge attentiewaarde.

Adres
Lindelaan 291, 2282 EW Rijswijk.

Locatie
De winkelruimte is gelegen op een goede zichtlocatie aan de Lindelaan schuin tegenover de Hoogvliet en heeft hierdoor een hoge attentiewaarde. In het winkelgebied is een diversiteit aan lokale detaillisten en landelijke winkelketens gevestigd zoals o.a. Hoogvliet, De Printer en Beter Horen.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid met eigen alsmede het openbaar vervoer is goed te noemen. Op loopafstand bevinden zich diverse HTM haltes waaronder; HTM tramlijn 17 en HTM buslijn 23.

Vloeroppervlak
Totaal circa 130 m² BVO

Frontbreedte
circa 5,0 meter.

Bestemming
Bestemming is detailhandel. Horeca is toegestaan doch na het verkrijgen van een exploitatievergunning.

Parkeren
Aan de openbare weg zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Tevens is er een parkeerterrein aan de overzijde van de doorgaande weg gelegen.

Huurprijs winkelruimte
€ 1.500,-- per maand, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Servicekosten
€ 5,00 per maand. Huurder dient zelf een leveringscontract af te sluiten voor water en energie.

Opleveringsniveau
De ruimte zal in zijn huidige staat casco worden opgeleverd, inclusief de volgende voorzieningen o.a.:
- Toilet;
- Pantry;
- Centrale verwarming;
- Systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
- Alarminstallatie;

Huurtermijn
5 jaar met aansluitende optieperioden van telkens 5 jaar.

Opzegtermijn
12 maanden.

Aanvaarding
Per direct beschikbaar.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie ter grootte van drie (3) maanden huurverplichting te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één (01) jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Huurder dient voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties ter verrichten. Indien niet geopteerd kan worden voor BTW belaste verhuur, zal de huurprijs met een nader te bepalen bedrag worden verhoogd.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW conform het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in september 2012 vastgesteld, alsmede de daarbij behorende algemene bepalingen.

Courtage
Mocht door bemiddeling van DOEN NVM Makelaars B.V. een transactie tot stand komen, zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Bovenstaande projectinformatie mag niet worden beschouwd als aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. De gegevens zijn door ons met de groots mogelijke zorg samengesteld. Ten aanzien van de verstrekte gegevens kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden, behoudens voor zover onze beroepsaansprakelijkheidsverzekering in een voorkomend geval aanspraak op uitkering geeft.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Service kosten
€ 5 p/m
Conditie Service kosten
per maand
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelpand
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
130 m²
In units vanaf
130 m²
Perceel
129 m²

Foto's

Kaart Lindelaan 291 RIJSWIJK

naar Lindelaan 291 RIJSWIJK
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand