Vorige | Volgende
Verhuurd

Waldorpstraat 269 'S-GRAVENHAGE

Dit bedrijfsobject is verhuurd

Makelaar voor dit object

Omschrijving

ZEER REPRESENTATIEVE BEDRIJSRUIMTE VAN CA. 70M2 TE HUUR AANGEBODEN! Totaal ca. 70m2 (kantoor-/bedrijfsruimte) welke voor diverse doeleinden te gebruiken is. Het gehele pand is in goede staat en zeer representatief. De (bedrijfs)ruimte is voorzien van een overheaddeur, grote kantoorruimte, moderne keuken, toilet en een opslagruimte. Ruimte kan vrij worden ingedeeld door huurder. Alle vergunningen en...

Kenmerken

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfs-/kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verhuurd
Opp bedrijfshal
70 m²

Omschrijving

ZEER REPRESENTATIEVE BEDRIJSRUIMTE VAN CA. 70M2 TE HUUR AANGEBODEN!

Totaal ca. 70m2 (kantoor-/bedrijfsruimte) welke voor diverse doeleinden te gebruiken is. Het gehele pand is in goede staat en zeer representatief. De (bedrijfs)ruimte is voorzien van een overheaddeur, grote kantoorruimte, moderne keuken, toilet en een opslagruimte. Ruimte kan vrij worden ingedeeld door huurder.
Alle vergunningen en offerte zijn aanwezig om de gevel te wijzigen met glazen deuren (waarbij de elektrische overheaddeur kan worden behouden).

Omgeving:
Het pand is gelegen, in het centraal gelegen, herontwikkelingsgebied van Laakhaven. Het gebied was ooit de Haagse binnenhaven met een directe verbinding met het spoor, centrum en nationale infrastructuur.

Tegenwoordig kenmerkt de omgeving zich door de vele nieuwe kantoren, Haagse Hogeschool, Mondriaan College, het grootste overdekte winkelcentrum van Den Haag ''De Megastores", spoorwegstation Den Haag Hollands Spoor en de nieuwe appartementencomplexen zoals 'The Waldo'. Het gebied heeft een dynamisch karakter met een grote aantrekkingskracht op jongeren en ondernemers.

Bereikbaarheid:
Met eigen vervoer is het object uitermate goed bereikbaar. Deze bedrijfsunit is centraal gelegen in Den Haag en daarmee vanuit alle kanten goed bereikbaar. Tevens bereikt men binnen slecht vijf minuten via de Binckhorstlaan, of via de Rijswijkseweg het rijkswegennet A12, A13 en A4.

Openbaar vervoer:
Door de nabije ligging van het station Den Haag Holland Spoor, waar ook een groot aantal trams- (8,9,10,11,12,16 en 17) en buslijnen (5,18,20,26,28,30 en 54) samenkomt, is het object uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer.

Bijzonderheden:

• Elektrische overheaddeur
• Bedrijfsruimte / showroom / kantoorruimte
• Uitstekende afwerking
• Oplevering in overleg
• Plafondhoogte: 3,39m
• Huurprijs is exclusief BTW en exclusief servicekosten
• Huurtermijn is bespreekbaar
• Waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur, inclusief BTW
• Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur
• Huurovereenkomst: De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform de door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015 vastgestelde ROZ model Huurovereenkomst KANTOORRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Service kosten
€ 70 p/m
Conditie Service kosten
per maand
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfs-/kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
70 m²
In units vanaf
70 m²
Perceel
150 m²

Foto's

Kaart Waldorpstraat 269 'S-GRAVENHAGE

naar Waldorpstraat 269 'S-GRAVENHAGE
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand