Vorige | Volgende

Zernikeweg 35 - 73 MIDDELHARNIS

Huurprijs € 700 per maand

Makelaar voor dit object

Omschrijving

Op bedrijventerrein "Oostplaat" gebouwd in 2004, zijn een 20-tal representatieve bedrijfsruimtes gelegen met gemeenschappelijke parkeerplaatsen. De units bestaande uit 2 bouwlagen, bedrijfsruimte op de begane grond en kantoorrruimte op de eerste verdieping. Zernikeweg 49 (3241 MG) te Middelharnis is op de hoek gelegen en geheel gerenoveerd, begane gond en eerste verdieping gesausd en de...

Kenmerken

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Opp bedrijfshal
132 m²

Omschrijving

Op bedrijventerrein "Oostplaat" gebouwd in 2004, zijn een 20-tal representatieve bedrijfsruimtes gelegen met gemeenschappelijke parkeerplaatsen. De units bestaande uit 2 bouwlagen, bedrijfsruimte op de begane grond en kantoorrruimte op de eerste verdieping.


Zernikeweg 49 (3241 MG) te Middelharnis is op de hoek gelegen en geheel gerenoveerd, begane gond en eerste verdieping gesausd en de kantoorruimte is voorzien van nieuw tapijt.

Opleveringsniveau

De bedrijfsruimte zal in zijn huidige staat worden opgeleverd met onder andere;

• Overheaddeur;
• Vrije hoogte ca. 3 meter;
• Toilet bgg;
• Indirect gestookte heater;
• Verlichtingsarmaturen;
• Opbergkast onder trap.

De kantoorruimte zal in zijn huidige staat worden opgeleverd met onder andere;

• Systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
• Pantry;
• Toilet;
• Radiatoren met thermostaatkranen;
• Vloerbedekking;
• Opbergkast onder trap.


Parkeerplaatsen
Op eigen terrein zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.

Servicekosten
Huurder zal water en energie op eigen naam zetten en de technische installatie jaarlijks door een erkend bedrijf laten keuren.

Betalingen
Per maand vooruit te voldoen.

Huurtermijn
5 jaar met aansluitende optieperioden van telkens 5 jaar. Andere termijnen zijn bespreekbaar.

Opzegtermijn
12 maanden.

Aanvaarding
Per direct beschikbaar.

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Huurder dient voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties ter verrichten. Indien niet geopteerd kan worden voor BTW belaste verhuur, zal de huurprijs met een nader te bepalen bedrag worden verhoogd.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één (01) jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI alle huishoudens, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie ter grootte van drie (3) maanden huurverplichting te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW conform het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in augustus 2008 vastgesteld, alsmede de daarbij behorende algemene bepalingen.

Courtage
Mocht door bemiddeling van DOEN NVM Makelaars B.V. een transactie tot stand komen, zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Bovenstaande projectinformatie mag niet worden beschouwd als aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. De gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Ten aanzien van de verstrekte gegevens kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden, behoudens voor zover onze beroepsaansprakelijkheidsverzekering in een voorkomend geval aanspraak op uitkering geeft.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
132 m²
In units vanaf
132 m²
Perceel
66 m²

Foto's

Kaart Zernikeweg 35 - 73 MIDDELHARNIS

naar Zernikeweg 35 - 73 MIDDELHARNIS
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand