DOEN NVM Makelaars is als adviseur voor uw Bedrijfsmatig Onroerend Goed een sterke lokale maar zeker ook regionale partner. Het spreekt voor zich dat wij uw belangen deskundig, onafhankelijk en in vol vertrouwen behartigen. Wat betekent dit voor u in de praktijk? Het komt er op neer dat u er zeker van kunt zijn dat alles tot in detail geregeld is. Bemiddeling bij aan- en verkoop alsmede huur- en verhuur, goed onderbouwde gevalideerde waardebepalingen en taxaties, objectief advies m.b.t. de potentie maar ook de beperkingen van een object.

Met regelmaat wordt onze deskundigheid aangezocht ten behoeve van diverse overheidsinstanties, corporaties , woningbouwverenigingen en (vastgoed) ondernemers. DOEN NVM Makelaars weet wat er speelt op de markt en de kennis van haar medewerkers wordt voortdurend geactualiseerd. Zodoende zijn wij continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het voor u vaak ondoorzichtige gebied van wet- en regelgeving en de snelle veranderingen daarin.

Beleggingen

Onroerend goed geeft uitstekende beleggings-/ investeringsmogelijkheden. Met een uitgebreide klantenkring en eigen experts is DOEN NVM Makelaars reeds vele jaren een sterke partner op dit gebied. Wij adviseren u graag bij het opstellen van het aan- en verkoopbeleid toegespitst op uw vastgoedportefeuille waarbij wij de financiële, juridische en bouwkundige aspecten niet uit het oog verliezen.

Nieuwsgierig? Maak eens vrijbijvend een afspraak met een van onze deskundigen. Graag tot ziens bij DOEN NVM Makelaars.