DOEN NVM Makelaars biedt u zorgvuldig op maat gesneden hypotheekadvies. Zoals u dat van ons gewent bent, onafhankelijk, persoonlijk en laagdrempelig. Zo omschrijven wij onszelf graag.

WAT KUNNEN WIJ U BIEDEN?

U kunt overal hypotheekadvies krijgen. Dus waarom kiezen voor advies van DOEN NVM Makelaars?

  • Onze adviseur gaat verder dan slechts een berekening van de maandlasten. Naast uw persoonlijke situatie wordt ook gekeken naar- en vooral rekening gehouden met- uw wensen voor de toekomst. Ook toekomstplannen waaronder eerder stoppen met werken, studerende kinderen, schenking, samenwonen kinderen, inbreng eigen middelen etc., zijn zaken om rekening mee te houden.
  • Doordat onze adviseurs in ons kantoor zijn gehuisvest genieten zij praktische kennis en inzicht in de lokale huizenmarkt. Bij aanvullende vragen, betrekking hebbende op uw advies biedt integraal overleg met de behandelende makelaar direct de oplossing en/of antwoord.
  • Wij hebben als onafhankelijk adviseur, mede door het grote aantal hypotheekaanvragen dat wij jaarlijks dankzij het vertrouwen van onze cliënten mogen doen, zeer concurrerende (rente) afspraken kunnen maken met geldverstrekkers en verzekeraars.
  • Wij zijn volstrekt onafhankelijk en niet gebonden aan een bank, verzekeringsmaatschappij of andere financiële instelling. U kunt dus kiezen uit vrijwel alle banken en verzekeraars.
  • Onze adviseurs worden voortdurend bijgeschoold over de ontwikkelingen in de (financiële) markt, zoals nieuwe producten en belastingwetgeving. U bent en blijft dus verzekerd van een deskundig en up-to-date advies.
  • Uw hypotheek wordt na afsluiten door onze adviseur periodiek bekeken of deze nog wel past bij uw financiële situatie van dat moment. Ook na eerste advies bent u dus verzekerd van maatwerk. Het leukste is dat het u helemaal niets kost.
  • Ook voor verhuurde woningen of bedrijfspanden bieden wij maatwerk met diverse gunstige financieringsmogelijkheden. Doordat wij deze aanvragen doen bij banken die verder kijken dan de klant en meer dekking zoeken bij het pand is de verstrekkingmogelijkheid vaak veel hoger dan die van een conventionele bank.

MEER INFORMATIE?

U wilt informatie over hypotheekvormen of weten wat uw financiële mogelijkheden zijn of misschien uw maximale hypotheekbedrag laten berekenen? Maak dan nu een afspraak voor een geheel vrijblijvend en persoonlijk gesprek. U kunt de afspraak maken bij een van onze secretaresses via de e-mail info@doenmakelaars.com of via telefoonnummer 070 - 440 00 55. Graag tot ziens.