Een stabiele basis omvat meer dan alleen een goede bedrijfsruimte!

Een succesvol bedrijf heeft meer nodig dan een geschikte ruimte om in te werken. Een goed verzekeringspakket is onlosmakelijk verboden met een goede bedrijfsvoering. Dat geeft uw bedrijf een goede en stabiele basis. En daarvoor kunt u ook uitstekend bij ons terecht.

Een goede oplossing

Stel dat brand schade toebrengt aan uw bedrijfsinventaris. Een goede verzekering tegen alle materiele schade is dan geen overbodige luxe. En heeft u ook gedacht aan de financiële schade bij een noodgedwongen stilstand van uw onderneming? Als de productiecapaciteit geheel of gedeeltelijk wegvalt, zit u namelijk ook met de kosten voor bijvoorbeeld uw personeel en de afschrijvingen. Het is dus zaak een goede verzekering hiervoor te nemen, de schade kan u letterlijk anders de das om doen.

Professioneel en onpartijdig advies

Brand en inbraakpreventie zijn niet altijd voldoende om een ernstig financiële crisis te voorkomen. Daarom is het verstandig om een uitgebreide bedrijfsschadeverzekering af te sluiten. U bent dan perfect ingedekt tegen elk risico dat uw onderneming loopt. De adviseurs van DOEN NVM Makelaars gaan graag eens met u om de tafel zitten om uw risico´s vast te stellen. Op basis van die inventarisatie gaan wij op zoek naar de juiste verzekering voor u en uw bedrijf. Hierbij kunt u zeker zijn van professioneel en onpartijdig advies.

Gratis adviesgesprek

Laat u eens uitgebreid en vrijblijvend in een adviesgesprek voorlichten over de mogelijkheden van de verschillende bedrijfsverzekeringen. Want uw onderneming verdient een verzekeringspakket op maat. Wij zoeken voor u de beste en meest voordelige oplossing. Voor een afspraak met een van onze adviseurs kunt u telefonisch contact opnemen met ons kantoor (070 - 440 00 55) of gebruik maken van dit formulier, na ontvangst waarvan wij zo spoedig mogelijk contact met u zullen opnemen.