DOEN NVM Makelaars gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Klachtenprocedure

DOEN NVM Makelaars streeft ernaar om de hoogste kwaliteit te bieden aan haar cliënten. Toch kan het voorkomen dat u niet tevreden bent (geweest) over onze dienstverlening of medewerkers. Wellicht, in tegenstelling tot andere dienstverleners, zijn klachten bij ons juist welkom. Wij stellen het op prijs dat onze cliënten de moeite willen nemen om hun ontevredenheid aan ons kenbaar te maken. Daarnaast helpt het onze organisatie extra aandacht te besteden aan bepaalde zaken, door onze producten en diensten continu door te ontwikkelen en te optimaliseren. Onze klachtenprocedure geeft aan op welke wijze u een klacht kunt indienen en wat u van ons mag verwachten.

Hoe dient u een klacht in?

U kunt een e-mail bericht sturen aan info@doenmakelaars.com of u kunt telefonisch contact opnemen met 070 - 440 00 55. De gegevens die wij graag minimaal van u ontvangen zijn uw telefoonnummer, e-mail adres en een korte omschrijving van de klacht.

Wat mag u van ons verwachten?

Wanneer wij uw klacht hebben ontvangen treedt per direct de klachtenprocedure in werking. De procedure zorgt ervoor dat er een aantal logische stappen in gang worden gezet. Deze stappen resulteren in een aantal punten met betrekking tot de afhandeling van uw klacht, die u van ons mag verwachten, te weten:

  • Een ontvangstbevestiging
  • Een gedegen onderzoek naar uw klacht
  • Een afhandeling binnen uiterlijk 5 werkdagen (tenzij anders met u is overlegd)
  • Preventiemaatregelen om herhaling in de toekomst zoveel mogelijk uit te sluiten
  • Een telefonische evaluatie over de afhandeling

Wij danken u bij voorbaat voor de door u te nemen moeite.