Vorige | Volgende
Verkocht

Jan van Houtstraat 119 'S-GRAVENHAGE

Deze woning is verkocht

Makelaar voor dit object

Omschrijving

WONEN DICHT BIJ DE HAVEN VAN SCHEVENINGEN MET ZIJN LEUKE RESTAURANTS, WINKELS OPENBAAR VERVOER, SCHOLEN EN STRAND. In het gewilde Geuzen-/Statenkwartier gelegen 4/5 kamer dubbel bovenhuis met mogelijkheid tot uitbreiding. Gelegen op loopafstand van de populaire winkelstraat Frederik Hendriklaan "De Fred" , en horecagelegenheden. De jachthaven van Scheveningen en de leuke restaurants geven echt een...

Kenmerken

Soort woning
Appartement/flat
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1906-1930
Energielabel
Klasse D

Omschrijving

WONEN DICHT BIJ DE HAVEN VAN SCHEVENINGEN MET ZIJN LEUKE RESTAURANTS, WINKELS OPENBAAR VERVOER, SCHOLEN EN STRAND.
In het gewilde Geuzen-/Statenkwartier gelegen 4/5 kamer dubbel bovenhuis met mogelijkheid tot uitbreiding.
Gelegen op loopafstand van de populaire winkelstraat Frederik Hendriklaan "De Fred" , en horecagelegenheden.
De jachthaven van Scheveningen en de leuke restaurants geven echt een vakantiegevoel. De boulevard, strandpaviljoens en de Pier van Scheveningen en openbaar vervoer liggen op loopafstand.

Indeling:
Entree op begane grond trap naar de eerste verdieping:
Doorgebroken kamer ensuite, ruime keuken met toegang naar het achterliggende ruime terras van 11 m², toilet, kamer aan de voorzijde, trap naar tweede verdieping, ruime hal, twee ruime slaapkamers en een badkamer met douche en wasmachine aansluiting. De hal op deze verdieping is ruim, door bijvoorbeeld een dakkapel te plaatsen is er een mogelijkheid tot het maken van een extra slaapkamer of het vergroten van de badkamer.

Overige wetenswaardigheden:
- Eigen grond
- Energielabel D
- Ca. 76 m²
- BVO 87.15 m2
- 187.7 m3
- Dubbel glas

De koopovereenkomst wordt conform het NVM model opgemaakt met de daarbij behorende clausules die gebruikelijk zijn van een woning uit deze bouwperiode.

Deze informatie is door ons met de hoogst nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door ons kantoor wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

De woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door ons kantoor, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de opgegeven maten.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement/flat
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
76 m²
Bruto inhoud
187 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1

Energie

Energielabel
Klasse D
Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
Type ketel
Vaillanrt
Bouwjaar ketel
2009

Kadastrale gegevens

Gemeente
's-Gravenhage
Sectie
AK
Indexnummer
A2
Perceel
9604
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's

Kaart Jan van Houtstraat 119 'S-GRAVENHAGE

naar Jan van Houtstraat 119 'S-GRAVENHAGE
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand