Vorige | Volgende

Nieuwersluisstraat 36 'S-GRAVENHAGE

Huurprijs op aanvraag

Makelaar voor dit object

Omschrijving

BENT U EEN STARTENDE ONDERNEMER OF LOOPT U MET UITBREIDINGSPLANNEN ALS BESTAANDE ONDERNEMER EN KUNT U MAAR GEEN GESCHIKTE- EN VOORAL BETAALBARE RUIMTE VINDEN? KIJK DAN EENS NAAR DEZE STUDIO'S MET EIGEN PERKEERMOGELIJKHEID. UITSLUITEND GESCHIKT VOOR ACTICITEITEN DIE OVERDAG PLAATSVINDEN. ALGEMEEN: In deze fantastisch ingerichte dansschool bieden wij 2 ruime studio's aan voor onder andere: workshops,...

Kenmerken

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Opp bedrijfshal
250 m²

Omschrijving

BENT U EEN STARTENDE ONDERNEMER OF LOOPT U MET UITBREIDINGSPLANNEN ALS BESTAANDE ONDERNEMER EN KUNT U MAAR GEEN GESCHIKTE- EN VOORAL BETAALBARE RUIMTE VINDEN? KIJK DAN EENS NAAR DEZE STUDIO'S MET EIGEN PERKEERMOGELIJKHEID. UITSLUITEND GESCHIKT VOOR ACTICITEITEN DIE OVERDAG PLAATSVINDEN.

ALGEMEEN: In deze fantastisch ingerichte dansschool bieden wij 2 ruime studio's aan voor onder andere: workshops, personal training, massagepraktijk, zwangerschapsgym, revalidatie, fysiotherapie of aanverwante activiteiten. De studio's zijn royaal: 10 x 12 m. en 10 x 7 m.. Er is tevens een fraaie kleedkamer en een kantine. In de studios is ook geluidapparatuur aanwezig.

Het gaat hier om mede gebruik van de ruimte. samen met de huidige gebruiker: een zeer bekend opleidingsinstituut in de internationale danswereld. Deze dansacademie heeft tegenwoordig meerdere studio's door Den Haag met als logisch gevolg dat door de spreiding van de lessen deze studio overdag veelal ongebruikt is. Door de studio's in overleg te delen ontstaat er voor nieuwe bedrijven of bedrijven met uitbreidingsplannen een betaalbare huisvestingsmogelijkheid.

Parkeren is mogelijk op eigen terrein.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
nee
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
250 m²
In units vanaf
80 m²
Perceel
400 m²

Foto's

Kaart Nieuwersluisstraat 36 'S-GRAVENHAGE

naar Nieuwersluisstraat 36 'S-GRAVENHAGE
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand