Vorige | Volgende
Verkocht onder voorbehoud

Rapenburg 27 LEIDEN

Dit bedrijfsobject is verkocht onder voorbehoud

Makelaar voor dit object

Omschrijving

Het betreft hier een schitterend Monumentaal pand, gelegen in hartje centrum van Leiden. Dit pand biedt ruimte aan bedrijven die gaan voor uitstraling en een prettige werksfeer. Met mooie vergaderzalen en aparte ruimtes waar je verschillende werkplekken kan creëren is dit een ideale omgeving om in te werken. Deze kantoorruimte bevindt zich op de begane grond. Gelegen aan de mooiste Leidse gracht is...

Kenmerken

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht onder voorbehoud
Opp kantoorruimte
355 m²

Omschrijving

Het betreft hier een schitterend Monumentaal pand, gelegen in hartje centrum van Leiden. Dit pand biedt ruimte aan bedrijven die gaan voor uitstraling en een prettige werksfeer.
Met mooie vergaderzalen en aparte ruimtes waar je verschillende werkplekken kan creëren is dit een ideale omgeving om in te werken.
Deze kantoorruimte bevindt zich op de begane grond. Gelegen aan de mooiste Leidse gracht is dit pand zeer representatief voor uw bedrijf.
Met parkeerplaatsen aan de achterzijde is het ook makkelijk bereikbaar voor klanten en uw personeel.

Rijksmonumentomschrijving: Pand met statige brede gevel met rechte kroonlijst. Triglyphen werk, zandsteen versierde middenpartij. Hardstenen stoep en gesmeed hekwerk.

Locatie/bereikbaarheid
De locatie is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer alsmede per eigen vervoer via de Rijkswegen A4 en A44, alsmede de Provinciale wegen N206 en N11. Het Centraal Station van Leiden bevindt zich op loopafstand. Tevens bevinden zich diverse bushaltes in de directe omgeving.

Oppervlak:
Ca: 355 m2 kantoorruimte.

Indeling:
Een royale entree met aangrenzende gang waaraan 3 ruime kantoorruimtes zijn gelegen. Een mooie presentatieruimte die aansluit op nog eens 2 grote kantoorruimtes met een inpandige ruimte voor b.v. individuele gesprekken. Een keuken en toiletgelegenheden maken het geheel kompleet.

Zeker de moeite waard om te bezichtigen. Op dit moment nog in verhuurde staat wat een goede indruk geeft van de mogelijkheden van deze multi-inzetbare ruimte.

Aanvang verhuur in overleg.

Indexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst.

Zekerheidstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of waarborgsom storten ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden huur.

Huurcontract:
Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken).

BTW:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW belaste verhuur.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
355 m²
In units vanaf
355 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
te openen ramen, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling

Kadastrale gegevens

Gemeente
Leiden
Sectie
F
Indexnummer
1
Perceel
2664
Eigendomssituatie
volle eigendom

Foto's

Kaart Rapenburg 27 LEIDEN

naar Rapenburg 27 LEIDEN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand