Vorige | Volgende
Verhuurd

Statenlaan 26 'S-GRAVENHAGE

Dit bedrijfsobject is door ons verhuurd

Makelaar voor dit object

Omschrijving

Kantoorpand Statenlaan 26, 2582 GM Den Haag (STATENKWARTIER) Een klassiek herenhuis dat zorgvuldig is verbouwd tot een "turn-key" kantoorpand van ca. 280m2, bestaande uit 3 verdiepingen. De locatie in het Statenkwartier is uitstekend te noemen, gesitueerd in de internationale zone van Den Haag, met alle voorzieningen zoals openbaar vervoer en winkels ( Frederik Hendriklaan) op loopafstand. De...

Kenmerken

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verhuurd
Opp kantoorruimte
296 m²

Omschrijving

Kantoorpand Statenlaan 26, 2582 GM Den Haag (STATENKWARTIER)

Een klassiek herenhuis dat zorgvuldig is verbouwd tot een "turn-key" kantoorpand van ca. 280m2, bestaande uit 3 verdiepingen. De locatie in het Statenkwartier is uitstekend te noemen, gesitueerd in de internationale zone van Den Haag, met alle voorzieningen zoals openbaar vervoer en winkels ( Frederik Hendriklaan) op loopafstand. De snelwegen richting Rotterdam en Amsterdam (A12/A13/A4) zijn in circa 15 minuten te bereiken.

Indeling en omschrijving:

Begane grond:
Entree, hal (2.20x1.90) middels strakke hardglazen wand afgescheiden van de gang met zwart/witte plavuizen (7m2), garderobekast (2m2), toilet met fontein, deur naar de droge kelderruimte (6.30x2.00) met een stahoogte van 2m. Kantoorkamer voorzijde (5.80x4.40) met erker en een fraaie schouw met open haard (gasblok). Suite separatie
met 2 vaste kasten naar tussenkamer (4.30x4.40) welke doorloopt naar achterkamer (4.75x6.75) over de volle breedte. De voorste 2 kamers zijn uitstekend te gebruiken als spreek-/ vergaderkamers, de achterkamer biedt toegang tot de fraai aangelegde achtertuin met houten berging (ca. 7m2).

1e verdieping:
Trap naar 1e verdieping: overloop (ca. 7.5m2), welke aan de voorzijde doorloopt in een pantry. Pantry (ca. 6m2) voorzien van keukenblok met koel/vrieskast, vaatwasser en close-in boiler. Toilet met fontein. Aan de achterzijde van de gang is een open ruimte (ca. 13m2). Kantoorkamer aan de voorzijde (ca. 25m2) met erker en open haard (gasblok). Grote kantoorkamer achterzijde (8.87x4.40).

2e verdieping:
Trap naar 2e verdieping: overloop (ca. 6.5m2) met dakraam. Toilet met fontein. Voorkamer (5.00x4.40) met openslaande deuren naar klein balkon (2m2), kabinet aan de voorzijde (2.87x2.20), kabinet achterzijde (1.87x2.20) alsmede royale kantoorkamer (5.24x4.40) met openslaande deuren naar zonnig terras van ca. 12.5m2.

BIJZONDERHEDEN:
* Uitgebreide elektrische installatie (22 groepen met aardlekschakelaar).
* Uitgebreide databekabeling met patchkast.
* Alarminstallatie met doormelder.
* Nefit HR ketel
* Individueel te bedienen airco-units
* Verlichtingsarmaturen.
* Neutrale stoffering / vloerbedekking.
* Parketvloer (visgraatmotief) in kamers op de parterre.
* Zwart/wit marmeren vloer in de gang op de parterre.
* Fraai sanitair en tegelwerk.
* Gestuukte plafonds.
* Meubilair en kunst aanwezig.
* Plafondhoogte parterre en 1e verdieping 3.30m, 2e verdieping 2.60m.
* Buitenzonwering aan de achterzijde.
* Te openen ramen.
* Beschermd stadsgezicht.

Huuraanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks "alle huishoudens"(2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW:
BTW belast. Huurder dient voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties te verrichten. Indien huurder niet aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting huur en de over het totaal verschuldigde BTW.

Huurtermijn:
Vijf (5) jaar met een optie van vijf (5) jaar. (N.B.: andere huurtermijnen in overleg bespreekbaar).

Huurovereenkomst:
Standaard ROZ huurovereenkomst – kantoorruimte (2015) in de zin van artikel 7:230a BW.
Voorbehoud verhuurder: Positief kredietinformatierapport/verhaalsrapport van huurder, een en ander ter beoordeling van verhuurder.

Bestemmingsplan:
Bestemmingsplan Statenkwartier e.o. Raadsbesluit d.d. 27.08.1992. Goedgekeurd GS 20.04.1993. Kantoorbestemming voor het gehele pand. Overige bestemmingen te toetsen bij de gemeente 's-Gravenhage.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Aanvaarding
per datumDatumAanvaarding:2019-03-01

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
296 m²
Perceel
160 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
3
Voorzieningen
te openen ramen, kabelgoten, toilet, pantry, verwarming

Foto's

Kaart Statenlaan 26 'S-GRAVENHAGE

naar Statenlaan 26 'S-GRAVENHAGE
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand