Voor een eigenaar van onroerend goed vraagt het beheren van zijn of haar bezit vaak meer dan dagelijkse aandacht. Huurders, onderhoud en administratieve verwerking vormen een breed takenpakket, dat mede van invloed is op het rendement van een object. Het ter hand nemen van de zorg voor dit pakket vereist kennis van zaken, maar voor alles een servicementaliteit. Die mentaliteit is kenmerkend voor onze organisatie. Naast een vlekkeloze dienstverlening, kunt u dan ook rekenen op oprechte toewijding.

Als professioneel beheerder van woon-, kantoor,- en bedrijfsruimten, behartigen wij de zaken van; vastgoedeigenaren, particulieren of institutionele beleggers. Bij deze vorm van dienstverlening wordt de optimale balans bereikt, als de wijze van beheer voor zowel de opdrachtgevers als voor hun huurders bevredigend is. Daarin weet DOEN NVM Makelaars zich als geen ander te onderscheiden. Meerjarige onderhoudsplannen en optimalisering van de economische- en technische levensduur van objecten zijn hierbij net zo belangrijk als de administratieve, boekhoudkundige en fiscale afhandeling voor opdrachtgevers in binnen- en buitenland.

Laat uw onroerend goed portefeuille eens - geheel vrijblijvend - doorlichten en eens kritisch bekijken op: rendement, onderhoud en toekomst. Wellicht is dit een eerste stap naar een prettige samenwerking.