Gedegen advies - Persoonlijk betrokken - Onafhankelijk en objectief

Bent u van plan de zorg voor uw verzekeringen toe te vertrouwen aan ons kantoor of heeft u dat al eerder gedaan, dan kunt u ervan overtuigd zijn dat uw financiële belangen bij ons in vertouwde en deskundige handen zijn.

DOEN NVM Makelaars is een servicegerichte dienstverlener en werkt samen met diverse tussenpersonen. Wij nemen u het werk en de zorg uit handen bij het samenstellen van uw verzekeringspakket of het zoeken naar uw financiele oplossing op het gebied van hypotheek of aanvullende ouderdomsvoorziening. Wij streven ernaar om uw afgesloten voorzieningen gelijke tred te laten houden met uw persoonlijke en financiële ontwikkelingen, daarvoor controleren wij op uw verzoek uw verzekeringen en verzorgen indien noodzakelijk de gewenste aanpassingen. Ingeval van schade zorgen wij uiteraard voor een correcte afwikkeling.

Onze dienstverlening kenmerkt zich door onafhankelijkheid, betrouwbaarheid, flexibiliteit, betrokkenheid en kennis van zaken. Omdat wij zaken doen met diverse geldinstellingen en verzekeringsmaatschappijen, kunnen wij u in alle objectiviteit een goede oplossing aandragen, zodat de verzekeringen of financiële voorzieningen altijd op uw wensen en belangen zijn afgestemd. Onze adviezen zijn vrijblijvend.

Specialist in zorgeloos wonen

Bij de aankoop van een woning gaat u niet over één nacht ijs. U zoekt net zo lang tot u een huis heeft gevonden dat aan al uw wensen voldoet. De aankoop van een huis staat of valt met de juiste hypotheek, een flexibele financiering met maandlasten die precies op uw situatie zijn afgestemd. En ook is het verstandig aandacht te schenken aan een goede woonhuis-en inboedelverzekering. Bij ons kunt u voor al deze zaken uitstekend terecht.

Verzeker uw bezit

Zorgeloos wonen in uw eigen huis vraagt ook een goede verzekering. Er zit namelijk een vermogen in uw huis, dat u goed moet verzekeren. Met een goede woonhuisverzekering verzekert u uw woning inclusief tuin en bijgebouwen. Risico's als brand-, braak-, storm- en waterschade zijn gedekt. Glasbreuk kan eveneens worden meeverzekerd. Ook uw inboedel verdient het om goed verzekerd te zijn. Uw meubelen, kleding, technische apparatuur, sieraden... Als u het allemaal bij elkaar optelt, heeft u namelijk een aardig kapitaal in huis. Voor kostbaarheden als muziekinstrumenten, sieraden, verzamelingen, computerapparatuur, foto- of videocamera, sport- en recreatie uitrusting is het te adviseren om een zeer uitgebreide kostbaarhedenverzekering af te sluiten.

Zoveel meer...

Er zijn zoveel verzekeringsvormen voor allerhande zaken die u in het dagelijks leven doet, gebruikt of onderneemt. Denk aan reis-, ongevallen-, auto- of rechtsbijstandverzekering. Al deze zaken zijn samen te voegen in een pakket waardoor u vaak extra korting geniet.

Op die manier worden de kosten beperkt en wordt voorkomen dat u overlappingen in dekkingen hebt, waardoor u dubbel zou betalen. Juist om die redenen is het praktisch uw nieuwe en/of lopende zaken periodiek te laten toetsen door een specialist.

Gratis adviesgesprek

Kortom; wij zoeken voor u de beste en de meest voordelige oplossing. Bent u geïnteresseerd in een adviesgesprek dan kunt u telefonisch contact opnemen met ons kantoor (070 - 440 00 55) of gebruik maken van dit formulier, na ontvangst waarvan wij zo spoedig mogelijk contact met u zullen opnemen.