Vorige | Volgende
Verhuurd onder voorbehoud

Zoutkeetsingel 14 'S-GRAVENHAGE

Dit bedrijfsobject is verhuurd onder voorbehoud

Makelaar voor dit object

Omschrijving

BEDRIJFSRUIMTE VAN CA 37 m² VVO met een vrije hoogte van ca. 3,50 meter en KANTOORRUIMTE van circa 44 m² VVO, gelegen aan de rand van het Haagse Centrum, aan een gracht direct tegenover HMC Westeinde. Het geheel kan worden verhuurd met een perceel tuingrond, gelegen direct achter het object, ter grootte van circa 149 m². De ruimte verkeert in een eenvoudige staat van onderhoud en is voorzien van...

Kenmerken

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verhuurd onder voorbehoud
Opp kantoorruimte
44 m²
Opp bedrijfshal
37 m²

Omschrijving

BEDRIJFSRUIMTE VAN CA 37 m² VVO met een vrije hoogte van ca. 3,50 meter en KANTOORRUIMTE van circa 44 m² VVO, gelegen aan de rand van het Haagse Centrum, aan een gracht direct tegenover HMC Westeinde. Het geheel kan worden verhuurd met een perceel tuingrond, gelegen direct achter het object, ter grootte van circa 149 m². De ruimte verkeert in een eenvoudige staat van onderhoud en is voorzien van twee overheaddeuren (aan voor- en achterzijde), eenvoudig toilet en c.v.-installatie.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID:
Het object bevindt zich aan een gracht, nabij de Loosduinseweg en de Lijnbaan/Prinsegracht, een belangrijkse verkeersader in Den Haag. Voor de deur en in de omliggende straten kan aan de openbare weg (betaald) geparkeerd worden. De locatie is goed te bereiken, zowel met eigen- als met het openbaar vervoer, op 100 meter afstand van het object bevindt zich tramhalte HMC Westeinde.

BESTEMMING:
Conform het vigerende bestemmingsplan Schilderswijk mag de ruimte worden gebruikt ten behoeve bedrijfsruimte met kantoor, een en ander conform: van de staat van bedrijfsactiviteiten voor functiemenging (bedrijven in categorie A). Garagebedrijven zijn binnen deze bestemming NIET toegestaan.

OPPERVLAKTE:
Bedrijfsruimte: ca. 37 m² VVO
Kantoorruimte: ca. 44 m² VVO
Totaal: ca. 81 m² VVO
Tuin: ca. 149 m²

DATUM OPLEVERING:
De ruimte is op korte termijn beschikbaar.


Verhuurbaar vloeroppervlakte
NVM Makelaars maken bij het opmeten van het verhuurbaar vloeroppervlak (VVO) gebruik van de NVM-meetinstructie. Deze is gebaseerd op NEN2580 en is bedoeld om een uniforme manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van het VVO. De NVM-meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen, meetfouten of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Ondanks dat bij het opmeten de benodigde zorgvuldigheid is betracht, is het opgegeven VVO indicatief en kunnen daaraan geen rechten worden ontleend.

BIJZONDERHEDEN:
- Het uitgangspunt is casco verhuur, verhuurder staat open voor eventuele kleine verbouwingen welke in goed overleg gerealiseerd zullen moeten worden. Onderhoud e/o vervanging van de aanwezige voorzieningen en installaties is voor rekening van huurder. Genoemde voorzieningen en installaties dienen wel bij het einde van de huur in het gehuurde achter te blijven.
- De ruimte mag worden gebruikt conform artikel 7:230a BW en is bij uitstek geschikt voor opslag, groothandel, kantoor-, praktijk- en of atelierruimte.

HUURVOORWAARDEN:

Huurprijs: € 995,-- per maand

B.T.W.:
Huurder en verhuurder opteren in beginsel voor geen BTW belaste verhuur

Huurprijsbetaling:
per kwartaal vooruit middels een automatische betalingsopdracht.

Huurtermijn:
5 jaar + verlengingen van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden).

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

Servicekosten:
Huurder dient zelf zorg te dragen voor gas, water en elektra-aansluitingen alsmede de meterhuur bij de desbetreffende nutsbedrijven.

Zekerheidsstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een waarborgsom ter grootte van drie maanden (basis) huurverplichting. Over een waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoed.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidsstelling aanvullende voorwaarden stellen.

Huuringangsdatum:
Zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming.

Huurovereenkomst:
Standaard ROZ huurovereenkomst ex artikel 7:230a BW, aangepast aan de eisen en wensen van verhuurder.

Voorbehoud verhuurder:
Voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een hem conveniërend verhaalrapport van huurder dan wel een hem conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd onder voorbehoud
BTW belast
nee
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte, Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
44 m²
Opp bedrijfshal
37 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Energielabel
Klasse G

Kadastrale gegevens

Gemeente
's-Gravenhage
Sectie
L
Indexnummer
4
Perceel
11399
Eigendomssituatie
erfpacht

Foto's

Kaart Zoutkeetsingel 14 'S-GRAVENHAGE

naar Zoutkeetsingel 14 'S-GRAVENHAGE
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand